dijous, 16 d’abril del 2015

Elaboració del Pa

Hem fet pa !!!
El dijous dia 9, dins la “ Setmana de la salut " , l’alumnat de primer vam fer pa. Dues monitores de menjador ens van ajudar, doncs ens va costar una mica però ho vam passar molt bé. Aquesta és la recepta que vam seguir per l’elaboració d’un pa boníssim !! Recepta de pa • 1 kg de farina • 25grams de llevat de força ( pastilla) • 20 grams de sal • 0’5 litre ( el que demani la massa ) La sal es tira en l’últim moment i es deixa reposar la massa abans de donar-li forma ( de 30 minuts a una hora aproximadament ), i....CAP AL FORN !!

1 comentari:

  1. Hem fet pa !!!

    El dijous dia 9, dins la “ Setmana de la salut “ , l’alumnat de primer vam fer pa. Dues monitores de menjador ens van ajudar, doncs ens va costar una mica però ho vam passar molt bé.
    Aquesta és la recepta que vam seguir per l’elaboració d’un pa boníssim !!

    Recepta de pa

    • 1 kg de farina
    • 25grams de llevat de força ( pastilla)
    • 20 grams de sal
    • 0’5 litre ( el que demani la massa )

    La sal es tira en l’últim moment i es deixa reposar la massa abans de donar-li forma ( de 30 minuts a una hora aproximadament ), i....CAP AL FORN !!

    ResponElimina